Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KR's Empover

Kutsumanimi: Emppu

Rotu: FWB

Väri: Kimo, läsi

Ikä: 8v.

Sukupuoli: Tamma

Taso: HeA re80cm

Rekisterinumero: SKPR-8473

Omistaja: Yeli, Kht Kivirinne

Kasvattaja: Yeli, Kht Kivirinne

Jälkeläiset: KR's Nimble Fighter, Kivirinteen Nymfadora

Kuvagalleria

Arvostelut:

Skp leima OK. Rotu leima hyvä. Pään muodot kaikenkaikkiaan Ok. Posken näkyvyys voisi olla parepi. Suun pituut kuitenkin hyvä. Silmät ja sieraimet siistit, oikeilla paikoilla, oikean kokoiset ja muotoiset. Korvat olisivat saaneet olla kauvempana toisistaan, mutta ovat hyvän kokoiset. Pään liittyminen kaulaan on hyvin onnistunut. Ommel hepassa näyttää siistille ja huolella tehdylle. Täuttö näyttää kaulan loppu osasta hieman kuhmuraiselle, mutta en usko sen häiritsevän. Harja on hyvän värinen ja hyvin kiinnitetty, myös sopivan mittainen. Kokonaisuudessaan tämä tamma onkin oikein kunis yksilö.
-Wind Horse's

JS

Tekijä: Yeli, Kht Kivirinne

 photo Empun suku_zpsouhxpwin.png

Luonne: 

Hoidettaessa Emppu on herkkä tamma. Empulla on paljon energiaa myös ikänsä takia, joten se on suht' säikky. Empun kanssa ei pärjää aivan aloittelijat. Emppu omaa silti hyvät tavat ja osaa joskus myös rauhoittua.

Ratsastaessa Emppu on yhtä herkkä kuin hoidettaessa. Apujen täytyy olla hellät, eikä yhtäkkiset. Empussa on potentiaalia korkeampaan kouluun ja esteille, sillä tamma omaa hyvän kokoamistaidon ja halun hypätä. Kouluratsastuksessa Empulta puuttuu kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä, esteillä Emppu taas kaahaa hieman. Iän kanssa Empusta saa hyvän kisahevosen.

 

 

©2019 Kht Kivirinne - suntuubi.com