Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Relentless Assault

Kutsumanimi: Remo

Rotu: FWB

Väri: Kirjava

Sukupuoli: Ori

Taso: HeA re90cm

Ikä: 10v.

Omistaja: Yeli, Kht Kivirinne

Kasvattaja: ?

Tekijä: Yeli, Kht Kivirinne

Suku: Ei tiedossa

Jälkeläiset: 1 kpl, KR's Empower

Arvostelut:

Rotuleima ei ole kovin hyvä, mutta sukupuolileima on sitäkin parempi. Pään muodot saisivat olla selvemmät, kaula on hyvä. Suu saisi olla pidempi ja napakampi, ja alaleuka voisi olla hieman paksumpi. Laikut ei ole kovin siististi tehty, mutta ne on kivat. Korvat ovat hyvillä kohdilla, mutta ne ovat liian pienet. Silmät ja sieraimet ovat hyvän muotoiset, mutta ne saisivat olla suuremmat. Harja on kivan tuuhea, mutta se voisi olla pidempi. Kouluarvosana: 8- Hinta-arvio: 35e

/ Katatu

Luonne: 

Ruunauksen jälkeen Remo on ollut rauhallinen kuntoonlaitettaessa. Remo on hieman ehkä rupsahtanut, mutta voima ja tahto miellyttää on vielä jäljellä. Remo ei hoidettaessa temppuile vaan seuraa ihmisen puuhailuja ja on enemmänkin laiskan puoleinen.

Ratsastettaessa Remo on aika tasapaksu. Koulua ruuna tykkää vääntää ja tottelee kiltisti. Uusien asioiden oppiminen ei ole ongelma, kunhan harjoitusta toistaa tarpeeksi monta kertaa. Esteillä Remo on innokkaampi, mutta ei hirveesti kuumu. Remolle tulee energiaa, eikä sitä esteillä tarvitse kuin koota ja se hyppää hyvin. Remo on monipuolinen hevonen, jolla potentiaalia korkeammalle.

Kuvagalleria

Remo on ylläpidossa PR Tallilla.

©2019 Kht Kivirinne - suntuubi.com